Artikeln publicerades 8 mars 2024

Välkommen till jobbmässan torsdag 14 mars

Fält i skymning.

Om en vecka är det äntligen dags för årets jobbmässa i Tomelilla. Här stöttar vi på vägen till arbete genom kompetenshöjande aktiviteter och en mer naturlig, personlig mötesplats för arbetsgivare och arbetstagare.

Tomelilla kommun anordnar tillsammans med andra aktörer en jobbmässa med fokus på arbete, utveckling och kompetensförsörjning. Mässan vänder sig till alla över 16 år, som inte är i arbete och som söker allt från fast anställning till extrajobb eller sommarjobb, eller de som vill vidare i karriären.

På plats ges möjlighet att söka inspiration, få stöd och vägledning, nätverka, göra kompetenshöjande aktiviteter som till exempel att skriva CV, och mycket mer. Personer från kommunens olika verksamheter som är i behov av personal kommer att vara där. Företag inom Tomelilla kommun kommer även att ha representanter på plats för att informera om deras organisation såväl som jobbmöjligheter.

– Vi hoppas och tror att vi genom jobbmässan kan skapa en återkommande gemensam mötesplats för kompetensförsörjning och tillväxt i Tomelilla kommun, säger Henrik Lundblad som är exploaterings- och näringslivschef i Tomelilla kommun.

Datum: 14 mars
Tid: 15.00–18.00
Plats: Folkets park i Tomelilla

Kontakt


Mässan och kommunens verksamheter:

Rikard Berndin, HR-specialist, Tomelilla kommun
0417-182 05
rikard.berndin@tomelilla.se

Näringsliv:
Matilda Andersson, näringslivsutvecklare, Tomelilla kommun
0417-103 14
matilda.andersson@tomelilla.se

Läs mer om jobbmässan och alla deltagare här: https://tomelilla.se/jobbaitomelillakommun/jobbmassa.2461.html Länk till annan webbplats.