Kulturskolan

Kulturskolan i Tomelilla erbjuder kurser i bildkonst, musik, dans och teater för barn och ungdomar. Läs mer om alla fritidsaktiviteter och anmälan här.

Skapa, lär, träffa nya vänner och möt våra skickliga pedagoger! Kulturskolan är platsen där du får möjlighet att vara kreativ, utveckla dig själv och upptäcka nya saker. Här ses och undervisar vi på många olika sätt med utgångspunkt i att alla kan lära sig utifrån sina egna förutsättningar. Vi ordnar konserter, föreställningar, utställningar med mera, och strävar efter att tillsammans skapa meningsfulla kultur- och fritidsverksamheter för barn och ungdomar.

Alla som bor eller går i skolan i Tomelilla kommun och är mellan 6-19 år får lov att gå i Kulturskolan. Observera att alla kurser inte har samma startålder.

Anmälan till Kulturskolan

Kursanmälan görs via länkarna nedan. Om det är första gången som du gör en anmälan, tilldelas du ett eget konto. Har du däremot anmält dig till Kulturskolans kurser tidigare, loggar du in på ditt konto för att göra en ny anmälan. Tänk på att uppdatera kontaktuppgifterna kontinuerligt så att kulturskolan kan komma i kontakt med dig.

Kursavgifter

En kurs, ordinarie verksamhet kostar 340 kr/termin. Går du flera kurser får du 50% rabatt på nästa kurs. Är ni flera barn i familjen får ni syskonrabatt, 50%, på ordinarie avgift. Faktura skickas ut en gång per termin. Har du anmält att du vill ha en digital faktura kommer den via e-post, annars kommer den i den vanliga posten.

Kontakt

E-post: kulturskolan@tomelilla.se
Adress: Tomelilla kulturhus, Centralgatan 13
Telefon: 0709-95 83 36

Våra kurser