Väx med oss

Vi vore ingenting utan våra medarbetare. Därför är också en av våra absolut viktigaste uppgifter att få dig att växa och trivas på jobbet. Hos oss får du utmanas, utvecklas och göra skillnad. Varje dag.

Fem anledningar att jobba hos oss

Du får tänka nytt
Du får vara med på vår utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att var ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger.

Du får balans mellan jobb och fritid
Tillsammans skapar vi en god arbetsmiljö. En viktig del i det arbete är en bra balans mellan arbete och fritid. Här är det också lätt att skapa sig en rik fritid – naturen är aldrig långt bort, kreativiteten finns överallt och kärleken till mat och odling märks tydligt hos oss.

Du får utvecklas
Kompetensutveckling blir en naturlig del i ditt arbete – alltid med drivkraften att kunna möta våra invånares behov ännu bättre.

Du får vara med och påverka
Här finns alla möjligheter att vara med och påverka. Samverkan mellan våra verksamheter är en självklarhet hos oss. Tillsammans hittar vi vägar för att uppnå bästa resultat. Du får också möjlighet att utvecklas i din roll i ett bredare perspektiv.

Du är viktig för Tomelilla
Ditt arbete skapar värde för Tomelilla kommuns drygt 13 800 invånare. Varje dag.

Medarbetarutmärkelser

Varje år lyfts goda insatser fram och medarbetarutmärkelser delas ut efter en nomineringsperiod där alla medarbetare kan nominera och nomineras.

Kategorierna är:

  • Årets brobyggare
  • Årets mest nytänkande
  • Årets mesta kundfokus
  • Årets ledare

Läs mer om medarbetarutmärkelserna på vårt öppna intranät här:

https://intranat.tomelilla.se/min-anstallning/medarbetarutmarkelser Länk till annan webbplats.

Du kan också lyssna på poddar med tidigare pristagare.

Tomelillapodden - medarbetarutmärkelserna

Bli en av oss

Vi söker löpande nya medarbetare inom våra verksamheter.

Sök lediga jobb