Bassänger och anläggningar

Utöver 25-metersbassängen har vi barnpool, kombibassäng, bubbelpool, bastu, kallvattenbad m.m.

Du hittar specifika öppettider för kombibassäng, bastu och 25-metersbassäng här:

25-metersbassäng

Bassängen går från grunt till djupt vatten, där det grundaste är 1,15 meter och det djupaste är 3,8 meter. Temperaturen i bassängen ligger på 26 grader. På bassängens ena sida tornar sig en klättervägg som du kan leka och klättra på, och hoppa från ner i bassägen. Denna är 5 meter hög. Du kan även hoppa från en trampolin (1 meter hög med svikt) eller ett hopptorn (3 meter högt). Bassängen kan användas både till lek som till motionssim. Bassängen har 6 banor, varav en bana inrymmer en trappa och klätterväggen.

Barnpool

Denna bassäng är till för våra allra minsta besökare. Här kan de leka i ett vattenlandskap med sprutleksaker, rutschkana och vattenfall. Temperaturen ligger på 32,5 grader och poolen har ett djup på 0,25 meter. Bredvid finns en bänk där man kan sitta och ha uppsikt över sina barn.

Kombibassäng

Här har vi lite varmare vatten för den som kanske har lite värk och är stel i lederna. Kombibassängen har en höj- och sänkbar botten och är utrustad med en bred trappa alternativt ett lyftplan. Temperaturen ligger på 32,5 grader och bassängen är 12,5 meter lång och 8 meter bred. Djupet kan justeras, ända ner till 1,8 meter.

Bassängen kan vara bokad för aktiviteter (se tiderna här), i övrigt ska den vara öppen även för allmänheten. Den kommer då att ha ett inställt djup på 0,8 meter.

På onsdagar kl. 13.00–15.00 är kombibassängen inställd på 1,3 meter. All övrig tid är den inställd på 0,8–0,9 meter. Observera att under jul och nyår 22/12–10/1 är bassängen alltid inställd på 0,8–0,9 meter.

Bubbelpool

Bubbelpoolen är en del av vår spa-avdelning. Temperaturen ligger på 38 grader och på det djupaste är den 0,9 meter. Här finns 8 platser med massagestrålar som går igång på 15 minuters-intervaller.

Kallvattenbad

Kallbadet är en del av vår spa-avdelning. Här kan du svalka dig innan du går in i den heta bastun eller i något av våra varmare bad.

Ångbastu

Ångbastun är en del av vår spa-avdelning. Här inne finns det 10 stycken sittplatser.

Solrum

I solrummet kan du få en liten minisemester i vardagen! Känn sanden mellan tårna och njut av värmen. Inredningen tillsammans med ljus och ljud skapar en avslappnad stämning som ger ny energi. Välj mellan sköna solstolar eller härliga solsängar.

Ljuset i solrummet kan regleras från soluppgång, fullt dagsljus, eftermiddagssol och ner till kvällsljus med solnedgång. Varje session är 45 minuter och du bokar din plats i receptionen.