Artikeln publicerades 18 april 2024

Kontaktperson i ålder 25-40 år sökes (annons 5)

Till en av våra uppdragsgivare söker vi en kontaktperson i åldern 25-45 år. Uppdragstagaren har intressen som att spela spel, se på film eller på motocross via dator. Andra intressen är hundar och promenader i skog.

Dina egenskaper

Du behöver ingen utbildning eller särskild erfarenhet för att bli kontaktperson, men en positiv och tillåtande människosyn är viktig. Har du erfarenhet av NPF (Neuropsykiatriska Funktionsnedsättningar) är det fördelaktigt.

Andra egenskaper som personen uppskattar är att du är lugn, positiv, initiativtagande och att du är tydlig i kommunikation och planering.

Uppdragets tidsåtgång

8 timmar per månad

Önskemål för tid/dag träff

Träffarna sker varje vecka på främst helger under höst och vårterminer. Under skollov kan andra tider också fungera. Ni bestämmer tillsammans när ni ska ses eller ha kontakt med varandra.

Intresseanmälan

Du kan anmäla ditt intresse via vår e-tjänst. Om du vill ha ett uppdrag som rör personen i denna annons, anger du aktuellt annonsnummer i din anmälan. Du också kan göra en generell intresseanmälan om att vara ledsagare eller kontaktperson. Då gör vi tillsammans en matchning i ett senare skede.