Barnomsorg på obekväm arbetstid

Nattviolen erbjuder pedagogisk barnomsorg på obekväm arbetstid till föräldrar som har sin ordinarie arbetstid förlagd på kvällar, nätter och helger. Verksamheten vänder sig till barn mellan 1 till 13 år.

Om Nattviolen

Välkommen till Nattviolen. Vi erbjuder kvälls-, natt- och helgomsorg till barn vars vårdnadshavare arbetar på obekväma arbetstider, det vill säga på tider då den vanliga förskolan eller fritidshemmet inte är öppet. Vi finns i centrala Tomelilla och delar lokaler med Ängens förskola. OB-omsorgen är en trygg miljö där aktiviteterna anpassas efter barnens ålder och tid som de befinner sig i verksamheten. Under kvällarna finns det möjlighet för nedvarvning efter aktiva dagar. Nattning sker sedan efter varje barns enskilda behov. Personalen som arbetar på OB-omsorgen har vaken nattjänstgöring.

Öppettider

Kvälls-, natt- och helgomsorg gäller måndag till måndag klockan 18.00–06.00. Skolbarn är kvar på Nattviolen tills dess att de ger beger sig till skolan. På helgen bemannar vi dygnet runt efter barnens schema. Inga extra avgifter tas ut i samband med omsorg kväll, natt eller helg. Den här omsorgen ingår i den ordinarie avgiften.

Blanketten skickas till:
Linda Ekelund
Barn och Utbildning
Gustafs torg 16
273 80 Tomelilla

Vy från ängens förskola